Talkly One - en ny föreläsningstjänst

21 januari-24 februari, kl 9.00

Talkly One är en föreläsningstjänst som erbjuder inspiration till privatpersoner när vi behöver den som mest. Bakom konceptet står Artist och Brand Experience-byrån Jubel och tanken är enkel: för en fast kostnad ges tillgång till ett unikt paket bestående av sex stycken livesända föreläsningar på olika dagar mellan kl 09:00-10:00. Paketet kan köpas för den enskilde, men kan självfallet även ges bort som present.

Talkly vänder sig också till företag och dess anställda. För mer info om B2B-upplägget samt fullständigt schema och prisuppgift se www.talkly.se.

Föreläsare som ingår detta paket:
Martin Mutumba 10/2
"Martin Mutumba är den guldglimrande framgången och den djupa misären. Han lyckades mot alla odds och kastade ändå bort sin talang. Han är den skimrande förebilden och det avskräckande exemplet."

Elaine Eksvärd 21/1
"Som chef blir du säkert emellanåt överväldigad av alla samtal som kommer i ledarrollen. Kommunikativt ledarskap är för dig som vill effektivisera samtalen och göra dem konstruktiva – så du kan få göra det du gärna vill hinna – jobba!"

Johan Olsson 28/1
"Med sina 14 OS- och VM-medaljer gjorde sig Johan Olsson känd för att verkligen vara "Bäst när det gäller som mest". Men med bra prestationer kommer också ökande krav. Lyssna på när Johan berättar om nästan två decenniers erfarenhet av mental träning, om hur "Må bra – prestera bättre" blev vägen till framgång. Ta del av Johans konkreta övningar och tips för bättre fokus och prestation.

HG. Storm 3/2
Leg. Psykolog
"Vi har ett existentiellt trauma i Sverige. När alla klockor stannat men tiden fortsätter att gå. Om när spelplanen och reglerna ändras under matchen."

Micael Dahlen 17/2
"Hur lycklig är du egentligen? Och hur får du ut mer av livet, relationen och karriären? Alla de där sakerna som påverkar hur vi tänker, känner, mår och presterar, har visat sig hänga samman med lycka. Även vår förmåga att vara kreativa. På sitt personliga och underhållande sätt pratar professor Micael Dahlen om resultatet av sin egen och andras forskning samt ger tips som bevisligen kan få oss att trivas bättre med våra liv."

Marie Dimberg 24/2
"Marie Dimberg är managern som varit med på den globala framgångssagan Roxette. I dag driver hon Dimberg Jernberg som representerar bland andra Per Gessle, Peter Jöback och Ana Diaz."

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Talkly One - en ny föreläsningstjänst

21 januari-24 februari, kl 9.00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten