Se den slutsålda julkonserten medBröderna Norén direkt från Leksands kyrka

20 december 20:00

Konsertpremiären sker i Filadelfiakyrkan i Stockholm den 6 december och avslutas på hemmaplan i Dalarna i Leksands kyrka den 20 december, vilket livesänds exklusivt på Dramatix.

Fördelat mellan de båda står decennier av musikalisk erfarenhet, den ena som före detta frontman i Mando Diao och den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound. Sedan 2019 gör bröderna Gustaf och Viktor Norén även musik tillsammans, något som startade efter två framgångsrika turnéer under 2019 och som resulterade i albumet ”Hymns To The Rising Sun” som släpptes hösten 2020. Albumet innehöll bla singlarna ”Rise Again”, ”Walk With You” och ”Brother” som spelats flitigt på både radio & TV under det gångna året. Lagom till årets vinter är de dubbelt aktuella – dels i den kommande säsongen av Så mycket bättre, vilket innebär en hel del ny musik, och även med en serie exklusiva julkonserter.

Redan när jag och Gustaf gjorde vår första gemensamma sommarturné 2019 tillsammans med folkmusiker från Dala Floda kände vi styrkan i att besjunga känslan som redan fanns i rummet. Att sjunga om midsommar på midsommar är kraftfullt. Att vara en känsloförstärkare. Som att sjunga en vacker kärlekssång på ett bröllop, en psalm på en begravning eller Ja må du leva på födelsedagar. Och julen är musikens högtid. Hela världen förvandlas till en musikal. Vi sjöng oss igenom julafton när vi var små och det är den traditionen vi för vidare.

Viktor Norén

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Julkonsert med Gustaf & Viktor Norén - Leksand

20 december 20:00

1 person
Gruppbiljett
Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten