Naoko Sakata - Live från Festspelen i Piteå & Studio Acusticum

14 juni 20:30

Naoko Sakata tar experimentell musik till sitt yttersta. Det är en konstnärlig föreställning som för tankarna till naturfenomen eftersom den är obegränsad i sitt uttryck, impulsiv i sin föreställning, outgrundlig i sin ordning, trogen och följsam endast mot en sak: sin egen existens.

Naoko Sakata beskriver sitt förhållningssätt till musik så här: ”När jag sitter framför flygeln försvinner jag som person. Min kropp sänder musiken jag hör i mitt huvud. Det finns inga hinder för mitt skapande, och jag följer inga regler för hur musiken ska uttryckas. Det är på en gång något naturligt och väldigt andligt, heligt och vilt, något som existerar för ett ögonblick i tiden, och först då, innan det försvinner för alltid. ”

Hennes nya album, ”Dancing Spirits” är ett album som erbjuder ett nytt sätt att tolka musik, och hur viktigt det är att lyssna på de kreativa impulserna inom oss, att hänge oss åt dem helt, att släppa dem utan rädsla. Det är också ett unikt fönster in i Naoko Sakatas värld och hennes egensinniga tolkning av konstens betydelse. En betydelse som kan höras men inte förklaras närmare.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Naoko Sakata - Live från Festspelen i Piteå

14 juni 20:30

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten