Sommarkonsert i Vårdklockans KyrkaExklusiv live konsert med Matilda Lundberg och Felicia Falck

4 juni 2021, kl 19.00

Detta är ett unikt tillfälle att se Matilda Lundberg och Felicia Falck framföra deras egna låtar från hjärtat av Visby. Eventet kommer att livesändas så att du kan njuta av musiken hemma i soffan.

Matilda är rösten från de småländska skogarna som intar folk/indie scenen med inspiration från artister så som Joni Mitchell och Laura Marling. Hon tar upp existentiella frågor i hennes låtskrivande och försöker hitta sanningen bakom mysteriet vi kallar “livet”. Under 2017-2018 gick Matilda på Gotlands Folkhögskola, och kommer nu tillbaka för första gången, för att spela låtar från hennes debutalbum “Picture on the Wall” som släpps senare i år.

Felicia Falck är en singer-songwriter from Hällevadsholm i Norra Bohuslän, men har rötter från Gotland och tillbringar mycket tid på ön. Sedan 2012 har hon skrivit musik inspirerad av djupa kärleksmöten med människor och natur, och hennes texter omfamnar livets glädje och vemod, skönhet och sorg. Förra året släppte Felicia sitt debutalbum på svenska som heter “Uppe i Norden”. Med sång och gitarr kommer hon att framföra några av dessa svenska sånger rakt från hjärtat.

Sommarkonserten presenteras av Kulturföreningen Roxy i samarbete med Bilda Studieförbund Gotland och Vårdklockans Kyrka.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Matilda Lundberg & Felicia Falck

4 juni 2021, kl 19.00

Early Bird-biljett - Ej tillgänglig
Ordinarie pris - Ej tillgänglig
Soffgrupp (fler än 2 tittare) - Ej tillgänglig
Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten