Martin Hederos och Sofia Karlsson bjuder in tillJulkonsert i Sofias vardagsrum

21 december 2020, kl 20.00

Sofia Karlsson är tveklöst en av landets mest älskade musiker. Med en katalog fylld till brädden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige. Martin Hederos är en av Sveriges mest erkända låtskrivare och musiker. Han var bland annat med och grundade The Soundtrack of Our Lives och har samarbetat med ett flertal svenska musiker samt turnerat med Weeping Willows, Johnossi och Ane Brun. I dag är Martin Hederos bland annat en del av Hederos Hellberg och det hyllade bandet Tonbruket men ger även ut musik under eget namn, något som han tidigare i år prisades för på Grammisgalan i kategorin Årets jazz.

Tillsammans har Sofia Karlsson och Martin Hederos släppt albumet "Stjärnenätter", ett album de under flera års tid turnerade med i Sverige under juletider. Nu är situationen annorlunda och några konserter med publik går ej att genomföra, därför bjuder Sofia Karlsson och Martin Hederos in till en julkonsert som den 21 december klockan 20:00 sänds från Sofias Hälsingegård i Järvsö.

– På ett personligt plan så saknade vi helt enkelt vår värld som vi skapat under de 6 åren vi turnerat med Stjärnenätter. Blandningen av våra egna låtar, spelmanspartierna och de evergreens som vi valt för att de betyder mycket för oss.
Sedan har Stjärnenätter alltid handlat mycket om det trasiga och sköra som också finns runt den här laddade helgen och aldrig har det väl varit en skakigare jul än i år så vi hoppas väl helt enkelt att det både för oss och dom som tittar in på visningen kan bli en timme då man kan få känns lite värme i magen och tänka på nåt annat än pandemi och permitteringar, säger Sofia och Martin

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Martin Hederos och Sofia Karlsson bjuder in till julkonsert i Sofias vardagsrum

21 december 2020, kl 20.00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten