Hybridkonsert på Bromansgymnasiet

14 november 19:00

Musiktraditionen i Hälsingland har flera hundra år av historia i ryggen, något som givit såväl spelmän från förr och popakter från i dag ett hem, såväl musikaliskt som fysiskt.

Musiktraditionen i Hälsingland har flera hundra år av historia i ryggen, något som givit såväl spelmän från förr och popakter från i dag ett hem, såväl musikaliskt som fysiskt. Det är något vi vill ta vara på och hylla. Därför frågade vi fyra lokala akter om hur de tolkade orden ”Mitt hemma” och hur de skulle kunna förmedla budskapet. Resultatet blev en serie konserter där de tillfrågade akterna, tillsammans med en gäst, kommer att framträda på en plats som betyder mycket för dem, kanske är det scenen där allt började, eller där bandmedlemmarna möttes för första gången.

Konsertserien kommer att börja i Bollnäs Kulturhus den 7 november med Nadja Evelina med gästande Junior Brielle och veckan därpå, den 14 november, faller turen på Selma & Gustaf som kommer att spela på Bromansgymnasiet och gästas av Frida Öhrn. Ytterligare två akter i serien kommer att presenteras senare under hösten.

Mitt Hemma arrangeras av HudikKalaset och kommer att genomföras med fyra akter under hösten 2021

Biljetter för att delta på plats finns på tickster.com.

Vi har valt att göra den på bromangymnasiet, där både du och jag gått i skolan och där vi lärde känna varandra. Där alla i bandet också gått i skolan egentligen och spelat på den scenen. På något sätt va det starten på allt. Jag hade inte hållit på med musik eller sjungit för någon innan vi gick den här musikklassen där vi träffades. Jag kommer ihåg första gången jag skulle sjunga på den här scenen var det en Lyckeli låt. Det var ett avgörande ögonblick att jag gick upp, annars hade det nog aldrig blivit något.

Selma & Gustaf

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Selma & Gustaf bjuder in Frida Öhrn

14 november 19:00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten