Engmans Kapell släpper nyttOch ger exklusiv konsert

30 maj 2020

2020 firar Engmans 25 år som band. Detta skulle firats genom en galen idé: att under året spela i alla Hälsinglands orter.

Året 2020 kommer som alla vet att gå till historien då inget blev som det var tänkt. Men som ledorden säger: ställ inte in – ställ om.

30 maj håller Engmans Kapell en spelning på en gård i Järvsö via den nystartade plattformen dramatix.tv – en biljettjänst för livestreamade spelningar.

Dagen innan giget släpps nya singeln "Farväl adjö". Datumet för spelning och släpp är medvetet valt – det är nämligen det datum som Engmans de senaste åren har inlett sommaren med en spelning på Nalen i Stockholm.

För oss som normalt spelar ca 100 spelningar per år så har tider av karantän inte bara varit ett ekonomiskt tapp. Det har även varit en tid av frustration att inte få göra det vi älskar mest – att träffa och spela för vår publik. I och med att vi såg att Sofia Karlsson skulle spela på en ny tjänst så såg vi en möjlighet och tänkte: nu har vi ju faktiskt en chans. Så nu kör vi ett gig, live från en gård i Järvsö den 30 maj. Det blir en fest för vår nya singeln och för att sommaren snart är här

Pär Engman

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Engmans Kapell ger exklusiv konsert

30 maj 2020

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten