Sofia Karlsson bjuder in tillKonsert i sitt hem

22 maj 2020, kl 20.00

Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker. Med en katalog fylld till brädden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige. Tanken var att Sofia skulle åka ut på en omfattande Sverigeturné i år men med tanke på läget var det inte möjligt, istället anordnar hon som första artist en exklusiv konsert i sitt hem på den nystartade plattformen Dramatix. Spelningen kommer att livesändas fredag 22 maj kl 20.00 och biljetterna finns att köpa nu.

Den 22 maj blir Sofia den första artist att uppträda på den nystartade plattformen. Dramatix är ett system som utvecklats i takt med att coronapandemin efterlämnat en livescen i respirator, en biljettåterförsäljare som både arrangerar och sänder konserter, men istället för att konserterna äger rum i fysisk form sker de över internet, tillgänglig för alla med biljett. Bakom tjänsten står artistbyrån Jubel som kommer satsa på att förbättra nivån på livestreamar.

Utöver att alla med biljett får tillgång till en unik konsertupplevelse bidrar de till att, trots läget, ge Sveriges musiker och artister en möjlighet att ekonomiskt överleva denna pandemi. Plats för konserten är hennes nya hem på en vacker Hälsingegård i Järvsö och den äger rum den 22 maj klockan 20.00.

Välkommen hem till mitt vardagsrum, där nu Lill-Babs flygel står redo att spelas på sedan några dagar. Jag kommer sjunga låtar tillsammans med de finaste musikerna i bygden

Sofia Karlsson

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Hemma hos Sofia Karlsson

22 maj 2020, kl 20.00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten