Streamad livekonsert medSabina Ddumba

23 juli 2021 kl 20:00

Den 23 juli kl 17:30 spelar Sabina Ddumba på Öja Krog utanför Ystad, vackert beläget i en stallbyggnad som en gång tillhörde det numera rivna Öja slott.

Det har gått sex år sedan Sabina Ddumba slog igenom med singlarna ”Scarred for Life” och ”Effortless” och fyra år sedan det hyllade debutalbumet ”Homeward Bound” landade. Efter flertal uppmärksammade turnéer, spelning på Way Out Wests största scen, medverkan i ”Så Mycket Bättre”, är hon nu aktuell med sitt andra album ”The Forgotten Ones”.

Sabina Ddumba har ägnat en stor del av senaste åren, samtidigt som hon gjort ”Så Mycket Bättre”, turnerat, åkt till LA (Los Angeles), London och Lagos för att spela in, med att gå i terapi och försöka förstå sig själv bättre - något som hon uppmanar alla till att göra. Det är tydligt att det är något hon brinner för och som haft stort inflytande på hennes skapande. Det har också funnits stunder när hon ifrågasatt även sin passion och yrkesval.

På Dramatix får du uppleva konserten live från soffan, landstället eller badstranden. Allt du behöver är en digital biljett samt en dator, telefon eller surfplatta.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Sabina Ddumba live på Öja Krog

23 juli 2021 kl 20:00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten