Per Persson bjuder in Dregen tillhybridkonsert på Alftaskolan

21 november 19:00

Musiktraditionen i Hälsingland har flera hundra år av historia i ryggen, något som givit såväl spelmän från förr och popakter från i dag ett hem, såväl musikaliskt som fysiskt.

Musiktraditionen i Hälsingland har flera hundra år av historia i ryggen, något som givit såväl spelmän från förr och popakter från i dag ett hem, såväl musikaliskt som fysiskt. Det är något vi vill ta vara på och hylla. Därför frågade vi fyra lokala akter om hur de tolkade orden ”Mitt hemma” och hur de skulle kunna förmedla budskapet. Resultatet blev en serie konserter där de tillfrågade akterna, tillsammans med en gäst, kommer att framträda på en plats som betyder mycket för dem, kanske är det scenen där allt började, eller där bandmedlemmarna möttes för första gången.

Per Persson har alltsedan solodebuten 1989 blivit en vital del av Sveriges musikliv. Med ett personligt uttryck tillika välformulerade texter har han blivit en favorit för många, inte minst bland namnkunniga artister som Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Jakob Hellman. I fjol var han återigen aktuell med den sistnämnda när de två framförde "Tusen dagar härifrån" tillsammans i Så mycket bättre. De senaste åren har Perssons Pack blivit till det Nya Packet, men den musikaliska kärnan har lämnats oförändrad. I augusti släpptes singeln "Yalla Yalla Allez Allez" och den 21 november kommer Per Persson & Nya Packet till Alfta för en exklusiv spelning som en del av konsertserien Mitt hemma. Med sig har de ingen mindre än Dregen, känd från bland andra Backyard Babies och The Hellacopters.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Per Persson bjuder in Dregen

21 november 19:00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten