LITTLE SHOP OF HORRORS - LAG BLODTorsbergsgymnasiet presenterar spännande musikal

8 maj 2021, kl 16.00

Little Shop of Horrors, av Howard Ashman och Alan Menken, är historien om blomsterbutiken där biträdet Seymour tar hand om en märklig planta, som han döpt till Audrey II efter kollegan han är förälskad i. Plantan lovar honom oändlig berömmelse och förmögenhet så länge han fortsätter att mata den, med BLOD. Till slut tappar Seymour kontrollen över både sig själv och över plantan. Hur långt är Seymour beredd att gå för att få den han älskar? Vad gör girighet med människan?

Varje år sätter avgångsklasserna vid Torsbergsgymnasiets estetiska program upp en större musikdramatisk produktion. I år, när vi inte kan ha närvarande publik, livestreamas Little Shop of Horrors av Howard Ashman och Alan Menken. Det är årets treor, ES18, som tar sig an denna klassiker och lyfter den med ett ungt och fräscht uttryck. Uppbackade av en kompetent orkester vågar vi lova en sprakande show med teater, sång och dans som når ända in i vardagsrummet.

Ensemblen delar några roller och föreställningen spelas därför med två lag, Blod och Blomster. För att behålla känslan av att gå på teater används endast en kamera.

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

LITTLE SHOP OF HORRORS

8 maj 2021, kl 16.00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten