Hybridkonsert på Bollnäs kulturhus

7 november 19:00

Musiktraditionen i Hälsingland har flera hundra år av historia i ryggen, något som givit såväl spelmän från förr och popakter från i dag ett hem, såväl musikaliskt som fysiskt.

Musiktraditionen i Hälsingland har flera hundra år av historia i ryggen, något som givit såväl spelmän från förr och popakter från i dag ett hem, såväl musikaliskt som fysiskt. Det är något vi vill ta vara på och hylla. Därför frågade vi fyra lokala akter om hur de tolkade orden ”Mitt hemma” och hur de skulle kunna förmedla budskapet. Resultatet blev en serie konserter där de tillfrågade akterna, tillsammans med en gäst, kommer att framträda på en plats som betyder mycket för dem, kanske är det scenen där allt började, eller där bandmedlemmarna möttes för första gången.

Konsertserien kommer att börja i Bollnäs Kulturhus den 7 november med Nadja Evelina med gästande Junior Brielle och veckan därpå, den 14 november, faller turen på Selma & Gustaf som kommer att spela på Bromansgymnasiet och gästas av Frida Öhrn. Ytterligare två akter i serien kommer att presenteras senare under hösten.

Mitt Hemma arrangeras av HudikKalaset och kommer att genomföras med fyra akter under hösten 2021

Biljetter för att delta på plats finns på bollnas.se/biljetter

Det ska bli svinkul, jag älskar ju att spela i Bollnäs. Har känt stöd hemifrån sen dag ett i mitt projekt och det är väldigt tryggt, att känna att man har sin stad i ryggen. Men det är också läskigt att spela hemma, jag är aldrig så skör som inför en hemmapublik. Så tryggt och lite skört känns det. Tryggskört!

Nadja Evelina

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Nadja Evelina bjuder in Junior Brielle

7 november 19:00

Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten